poderecerale
contact
Juni 2019
contact
Jan Pieter Rondeltap & Joep Otten
Podere Cerale
56044 Pomarance (Pisa)
tel: 0039 346946 1447
contact
Afmelden voor deze nieuwsbrief? Klik hier.
website
homepage
recepten
contact
facebook zoover
google places tripadvisor

Zomer op Podere Cerale

Beste gasten,

Hierbij ontvangen jullie een zonnige voorjaarsgroet uit Toscane.
Dit jaar is met Pasen ons seizoen begonnen en nu begin juni hebben we inmiddels heel wat tevreden gasten mogen verwelkomen.
Heerlijk hoor deze maanden waarin de natuur groeit en bloeit en waarin we
's avonds gezellig bij de open haard eten. Met overdag een voorjaarszonnetje, maar af en toe ook een regenbui.

Binnenkort is het weer zomer met in de maanden juli en augustus heerlijk onafgebroken zonnig weer. Het is de periode van lekker luieren op een van de rustige plekjes rond het huis, een dagje doorbrengen op het strand, een drankje bestellen op een terras in een van de mooie plaatsjes, en je 's avonds laten verrassen met een Italiaans diner. Met op de achtergrond het zomerse landschap met zijn Toscaanse karakteristieke kleuren en de prachtige zonsondergangen.

Zin om te komen genieten van een verblijf op Podere Cerale? Dat kan, want er zijn nog kamers vrij. En in de periode van zaterdag 13 juli tot zaterdag 10 augustus bieden we onze gasten 10% korting op de eindafrekening: op de verblijfskosten, het eten en de drankjes, de wijn en onze zelfgemaakte producten.

Nog geen plannen deze zomer? Kom dan naar Podere Cerale. Graag tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,
Joep en Jan Pieter

PS De korting geldt in de hierboven genoemde periode bij een verblijf van minimaal 5 nachten voor jou als gast van Podere Cerale, maar ook voor je vrienden, familie of kennissen.




© Podere Cerale 2019